Synfig Wiki

From Synfig Studio :: Documentation
< Main Page
Revision as of 13:22, 22 March 2012 by Ed62 (Talk | contribs) (Created page with "<!-- Page info --> {{Title|Synfig Wiki}} <!-- Page info end --> Bine ati venit pe pagina Synfig wiki. Aici gasiti documentatia principala pentru [http://www.synfig.org/ Proiectu...")

(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to: navigation, search


Bine ati venit pe pagina Synfig wiki. Aici gasiti documentatia principala pentru Proiectul Synfig, un program de animatie 2D si design. Documentatia wiki este impartita in trei sectiuni principale: Documentatie utilizator (pentru utilizatorii programului de animatie), Documentatie pentru programatori (pentru cei care vor sa dezvolte codul programului) si Documentatie pentru scriitori (pentru cei care doresc sa actualizeze paginile wiki).

Mai jos gasiti o lista ale tuturor elementelor pentru fiecare categorie a documentatiei.


Proiect: restructurare si actualizare a documentatiilor

Catre toti cititorii

A inceput un proiect de restructurare si actualizare a documentatiei. Ne dorim sa pastram documentatia la zi, dar e posibil ca sa lipseasca unele parti, iar unele legaturi la alte pagini sa nu functioneze etc.

Va rugam sa folositi pagina pentru "discutii" (eticheta din partea de sus a fiecarei pagini wiki), in care sa ne informati despre problemele de pe acea pagina. Multumim. Pentru a putea face asta, va trebui sa fiti inregistrat ca utilizator Wiki.

Daca aveti o problema urgenta referitoare la program, o puteti descrie pe Forum adaugand un "post-reply" pe acest subiect: [1]. Vom incerca sa raspundem cat mai repede posibil. Si in acest caz trebuie sa fiti inregistrat ca utilizator pe Forum.

Multumim pentru sprijin si rabdare.


Tuturor scriitorilor si traducatorilor

Va rugam cititi indicatiile din Documentatia pentru scriitori.